3 MOTIVE PENTRU CARE MERITA SA INVESTESTI BANII IN SAMSUNG GALAXY S7...

3 MOTIVE PENTRU CARE MERITA SA INVESTESTI BANII IN SAMSUNG GALAXY S7 EDGE

597
0
DISTRIBUIȚI

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt smartphone-urile momentului, iar întrebarea utilizatorilor este: „Merită cu adevărat să investesc banii într-unul dintre cele două versiuni Galaxy S7?

samsung galaxy s7 edge

Părerea celor de la Noobz.ro este că merită, iar 3 dintre motivele pentru care Samsung Galaxy S7 Edge îşi merită banii sunt explicate în amănunt, după o perioadă de interacţiune cu dispozitivul.

În ceea ce priveşte detaliile tehnice, sunt amintite doar câteva aspecte: smartphone-ul este rezistent la apă, la o adâncime de până la un metru, cu o durată de până la 30 de minute. Are posibilitate de încărcare wireless, vine cu protecţie Corning Gorilla Glass 4, expansiune microSD, o cameră principală de 12 MP şi una frontală de 5 MP.

Totuşi, după primele 3 zile de utilizare, au fost prezentate primele 3 motive pentru care nu ar fi deloc o idee rea să dai banii pe Galaxy S7 Edge. În plus, ultimele date arată că dispozitivele din seria Galaxy S7 s-au vândut într-un număr foarte mare în numai 2 zile de la lansarea în magazine: 100.000 de terminale au fost achiziţionate în doar 48 de ore în Coreea de Sud, fără să mai punem la socoteală şi cifrele din celelalte pieţe pe care smartphone-urile sunt prezente, semn că flagship-urile se bucură de acelaşi succes ca seria Galaxy S6 lansată anil trecut.

Iată care sunt cele 3 motive pentru care Samsung Galaxy S7 Edge este o investiţie pe care nu o vei regreta.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ