30 de persoane date dispărute după ce o avalanșă a lovit un...

30 de persoane date dispărute după ce o avalanșă a lovit un hotel

572
0
DISTRIBUIȚI

Tragedia s-a produs în apropiere de Pescara. Hotelul aflat la 1.200 de metri altitudine a fost pur şi simplu îngropat de avalanşă. Salvamontiştii au încercat să intervină în cursul nopţii, iar ambulanţele şi alipiniştii au ajuns abia de dimineaţă la faţa locului.

Hotelul Rigopiano din Muntii Gran Sasso, in regiunea Abruzzo a fost ingropat de o avalansa in noaptea de miercuri spre joi, ca urmare a seismelor ce au lovit Italia in ultimele ore. In cladire se afla intre 20 si 30 de turisti, inclusiv 2 copii.

Cladirea a fost ingropata in zapada iar echipele de cautare banuiesc ca unii dintre turisti au reusit sa fuga inainte ca avalansa sa acopere hotelul, insa sunt de negasit.

Regiunea Abruzzes se află la aproximativ 100 de kilometri de Amatrice, regiune afectată miercuri de o serie de mişcări seismice. Una dintre ipotezele privind cauzele acestei avalanşe este că ar fi legată de unul dintre aceste cutremure ce au fost resimţite puternic până la Roma, la o distanţă de aproape 180 de kilometri de epicentru.

Accesul spre acest hotel izolat în munţi este dificil din cauza condiţiilor meteorologice şi în special din cauza căderilor de zăpadă. Aproximativ 30 de turişti, inclusiv copii, erau în hotel. Avaalanşa a avut loc după ce patru cutremure au zguduit centrul Italiei .

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ