40.000 de euro pe lună. Cu ce se ocupă cel care a...

40.000 de euro pe lună. Cu ce se ocupă cel care a primit cel mai mare salariu din România în 2016

452
0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare salariu de bază brut înregistrat în 2016 a fost de 172.477 de lei pe lună şi a fost obţinut de un director general al unei companii cu activităţi în consultanţă pentru afaceri, reiese din datele transmise, la solicitarea News.ro, de Inspecţia Muncii, pe baza înregistrărilor transmise de către angajatori în cadrul Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor în format electronic.

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai mari salarii înregistrate în 2016 s-a aflat, cu o remuneraţie brută de 166.103 de lei pe lună, un director al departamentului de Cercetare- Dezvoltare al unei companii care se ocupă cu fabricarea maşinilor şi utilajelor nespecifice N.C.A.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ