Are 50 de ani, trei copii și arată ca o adolescentă. Uite...

Are 50 de ani, trei copii și arată ca o adolescentă. Uite care este secretul ei

1463
0
DISTRIBUIȚI

Are 50 de ani, este model şi mamă a trei copii, dar Candy Lo arată ca o adolescentă, iar pielea ei încă nu a cunoscut imperfecţiunile. Femeia spune că tot ce face este să aplice seară de seară o mască străveche din produse naturale.

Pielea reflectă mintea şi sănătatea corpului. O înfăţişare tânără are nevoie de îngrijire şi multă atenţie. Din păcate, majoritatea femeilor apelează la produse cosmetice pline de substanţe chimice, de multe ori neînţelegând riscurile la care se supun.

Din fericire, există remedii naturale care pot îmbunătăţi calitatea pielii permanent, iar un exemplu pozitiv în acest sens este Candy Lo, o femeie care se pare că a aflat secretul tinereţii, scrie unknownremedy.com.

Deşi nu îşi ascunde vârsta, nimeni nu o crede când dezvăluie că are 50 de ani. Are o piele uimitoare, fără riduri şi foarte sănătoasă. Femeia este model, este mama a trei copii şi locuieşte în Hong Kong.

Foarte important de precizat este faptul că femeia nu foloseşte tratamente inovatoare pentru îngrijirea pielii. Arma secretă a acesteia este o mască facială străveche, bazată pe ingrediente naturale, pe care o aplică zilnic.

Citeste mai mult: adev.ro/om4axa

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ