6 LUCRURI PE CARE LE CAUTA UN BARBAT LA O FEMEIE

6 LUCRURI PE CARE LE CAUTA UN BARBAT LA O FEMEIE

418
0
DISTRIBUIȚI

Bărbații nu caută doar femei frumoase, cu corpuri perfecte – sau gata să apeleze la orice metodă ca să arate cât mai bine – ci se uită și după alte calități de nelipsit pentru o relație de cuplu frumoasă.

calitati-femei-667x444Foto: Shutterstock

Să fie îngrijită

Pe lângă faptul că o femeie îngrijită arată foarte bine, un bărbat își dorește să vadă asta la o parteneră. Pe lângă faptul că ești mereu în cea mai bună formă, el știe că așa cum ai grijă de tine, poți avea și de el și, de ce nu, de viitorii voștri copii.

O femeie puternică

Pe vremuri bărbații se dădeau în vânt după domnițele care aveau nevoie de ajutor, însă astăzi lucrurile s-au mai schimbat. Acum un bărbat își dorește alături de el o femeie puternică, care se poate descurca și cu propriile puteri. Desigur, nu renunța să îi ceri și lui ajutorul din când în când, însă arată-i că poți și singură.

Știi să îl asculți?

Bărbații nu exprimă ceea ce simt cu la fel de mare ușurință ca femeile, însă când el se deschide în fața ta, vrea să-l asculți, să-l înțelegi și să-i arăți că-ți pasă. Nu-l certa dacă a făcut vreo ”boacănă” și încearcă să intri în pielea lui ca să știi cu adevărat ce vrea să spună.

O femeie care știe să se bucure de ce are

Cu toții avem dorințe și nevoi la care visăm mai tot timpul, însă câteodată cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să trăiești în prezent și să te bucuri de ceea ce deja ai și ceea ce deja ești. Iar el se va bucura să știe că poți fi și o persoană pozitivă.

O femeie care își dă interesul

Se știe deja că bărbații sunt cei care caută soluțiile problemelor, însă un bărbat vrea să aibă alături o parteneră gata să împărtășească această ”muncă”. Dacă vă loviți de obstacole, vrea să știe că puteți fi o echipă și că vă rezolvați problemele împreună.

Amuzantă

Simțul umorului este o altă calitate pe care bărbații îl caută la femeia ”ideală”. Asta nu înseamnă că trebuie să spui glume haioase în mod constant, dar faptul că râzi la ale lui ori că nu te superi dacă unele sunt făcute la adresa ta poate fi atractiv.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ