8 lucruri pe care le dezvăluie URECHILE despre noi. Cea de 8-a...

8 lucruri pe care le dezvăluie URECHILE despre noi. Cea de 8-a e uimitoare!

1326
0
DISTRIBUIȚI

Există o relație neurologică între diferite puncte specifice ale corpului nostru și organele interne. Observarea urechii ne poate ajuta să învățăm mai mai multe despre bolile existente sau chiar să prezicem viitoare afecțiuni.

Așa că, am colectat câteva informații interesante despre urechea umană care te vor ajuta să înțelegi mai multe despre starea ta de sănătate.

Așadar, ce dezvăluie urechile noastre despre noi?

1.Pot servi ca identificare

Atunci cand ne nastem,avem deja urechile formate.Ele nu se mai schimba pe parcurs,doar lobul coboara un pic.Acest lucru poate fi o modalitate foarte buna de a identifica o persoana,la fel ca o amprenta digitala.

2.Gene recesive sau dominante

Potrivit unui studiu, oamenii cu lobul atașat de ureche se consideră că poarte gene recesive, în timp ce cei lobul liber poartă trăsături dominante.

3.Boli coronariene

Daca aveti cute diagonale pe lobul urechii puteti fi susceptibili de boala arterelor coronariene.

4.Lipsa de vitamine si calciu

In cazul in care urechile au o culoare palida,s-ar putea ca organismul sa aiba un nivel scazut de vitamine si calciu.

Citeste continuarea pe andreilaslau.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ