A APĂRUT DESERTUL POKEMON GO! UITE CE CONȚINE

A APĂRUT DESERTUL POKEMON GO! UITE CE CONȚINE

3643
0
DISTRIBUIȚI

Pokemon Go este jocul lansat de Nintendo si a creat isterie in intreaga lume. Jocul s-a bucurat de o mare popularitate in intreaga lume, milioane de utilizatori incearca sa prinda animalutele virtuale in locuri care mai de care mai ciudate.

desertFoto: popsugar.com

O cofetarie, din New York, i-a venit ideea de a crea un desert si care ilustreaza perfect Poketball-ul, celebra mingiuta cu care ai posibilitatea de a prinde animalutele virtuale.

Denumit Mango Ball, desertul este realizat din mousse de ciocolata alba, sirop de mango, bucatele de Oreo faramitate si se serveste cu menta proaspata si cu o lingurita de serbet de mango.

„Amestecul e tot ce tot ce iti poti dori într-o zi toridă și umedă și nu m-aș fi așteptat la mai puțin din partea Chefului de fier al Thaildandei, Ian Kittichai, creierul din spatele acestei frumuseți. Trecerea prin învelișul dulce de la exterior pentru a ajunge la gustul de fructe a fost o despărțire proaspătă de desertul învechit oferit în altă parte. ” a declarat un reprezentant al cofetariei.

„Pentru un om care nu se dă în vânt după bogăția de ciocolata albă am fost surprins cât de ușor e acest desert. M-am gândit că e așa pentru că ciocolata se echilibrează cu sosul de mango din mijloc, care ar trebui să îl reprezinte pe Pikachu. Pe lângă profilul gustului excelent, dăm puncte pentru creativitate.” 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ