A APARUT ELIXIRUL TINERETII. VEZI UNDE SE GASESTE

A APARUT ELIXIRUL TINERETII. VEZI UNDE SE GASESTE

843
0
DISTRIBUIȚI

Ar trebui sa fii macar student la chimie, fizica ori biologie, ca sa intelegi ce promit de fapt cele mai noi produse cosmetice SVR.

crema-fata-minerale (1)Foto: sanatateonline.com

Seruri si creme menite sa dea timpul inapoi,care nu se mai rezuma doar la imbunatatirea aspectului pielii cu ajutorul colagenului sau elastinei, ci vizeaza tratarea cauzelor naturale ale imbatranirii. Anyway, pe unele le-am testat si am fost multumita, pe altele abia astept sa le incerc.

Liftiane_Gamme

Gama Liftiane este inovatia de ultim moment a reputatelor Laboratoare de Cercetare pariziene SVR. Un „tratament” de intinerire bazat pe doua ingrediente active antiaging: resveratrol pur si acid hialuronic. Dupa 28 de zile de utilizare constanta, liniile fine, numite cu duritate riduri, vor disparea. Studiile clinice au demonstrat o crestere cu 76% a gradului de fermitate a pielii, precum si o imbunatatire a calitatii acesteia cu aproape 80% (atenuarea imperfectiunilor, suplete si catifelare).

Produsele din gama SVR Liftiane sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmaciile selectate, cat si in magazinul onlinwww.optimashop.ro.

Preturi SVR Liftiane:

  • Liftiane Ser – 100 lei
  • Liftiane Crema – 91 lei
  • Liftiane Crema Riche – 91 lei
  • Liftiane Crema Contur ochi si buze – 72 lei

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ