A FOST DESCOPERITA FANTEZIA PE CARE O AU PESTE 53% DINTRE FEMEI

A FOST DESCOPERITA FANTEZIA PE CARE O AU PESTE 53% DINTRE FEMEI

3190
0
DISTRIBUIȚI

Publicațiile Women’s Health și Men’s Health au făcut un sondaj pentru a afla de ce există atât de multe certuri și trădări în cuplurile din zilele noastre. În urma studiului, jurnaliștii au aflat mai multe lucruri picante despre fanteziile femeilor.

ce-fantezii-sexuale-au-femeile-840x500

Potrivit acestui studiu, 53% dintre femei au în comun aceeași fantezie, pe care o țin secret. Se pare că acestea se gândesc cum ar fi dacă s-ar depărți de partenerul de viață. La polul opus se află bărbații. 44% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că nu s-au gândit niciodată la despărțirea de parteneră.

Iar aceste rezultate sunt în perfectă concordanță cu un studiu realizat la Universitatea din Stanford, care a evidențiat faptul că 69% dintre divorțurile din Statele Unite sunt inițiate de femei.

Cercetătorii de la Universitatea Binghamton din Statele Unite au ajuns la concluzia că acest comportament are la bază un proces biologic, dobândit de-a lungul evoluției. Femeile au mai multe de pierdut atunci când se află într-o relație cu un partener nepotrivit. Prin urmare, reușesc să accepte mult mai ușor că o relație s-a încheiat, astfel încât pot începe să-și caute un alt partener. Perioada de fertilitate în cazul femeilor este mult mai restrânsă decât în cazul bărbaților, iar „natura” le presează să-și găsească rapid un partener potrivit, scrie eva.ro.

Citeste mai multe pe eva.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ