A fost dezvăluită cauza morţii lui Keith Flint, solistul The Prodigy

A fost dezvăluită cauza morţii lui Keith Flint, solistul The Prodigy

479
0
DISTRIBUIȚI

Medicii legişti au dezvăluit care a fost cauza morţii lui Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, care a fost găsit decedat pe 4 martie. Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, s-a spânzurat, potrivit raportului provizoriu al legiştilor. Rezultatele analizelor toxicologice sunt aşteptate, anunţă BBC. Pe 4 martie, Keith Flint a fost descoperit fără semne vitale în vila sa din Dunmow, Essex.

În aceeaşi zi, într-un mesaj publicat pe pagina de Instagram a trupei, cofondatorul The Prodigy, Liam Howlett, a anunţat că Keith Flint s-a sinucis. Flint se întorsese recent dintr-un turneu în Australia, iar cu doar două zile înainte de a se sinucide, muzicianul în vârstă de 49 de ani a luat parte la o întrecere sportivă din Chelmsford.

Potrivit apropiaţilor, Keith Flint suferea de depresie, iar recent fusese părăsit de soţia lui, modelul şi DJ-ul japonez Mayumi Kai, ceea ce i-ar fi agravat starea.

Sursa: adevarul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ