A murit cantareata de muzica populara Ionela Prodan. Reacţia sfârșietoare a Anei...

A murit cantareata de muzica populara Ionela Prodan. Reacţia sfârșietoare a Anei Maria Prodan: „Tu nu ai murit! Vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în Rai”

27
0
DISTRIBUIȚI

Ionela Prodan a murit, luni, la vârsta de 70 de ani. Fiica sa, Ana Maria Prodan, a scris pe Facebook un mesaj sfârșietor după moartea mamei sale: „Tu nu ai murit! Nu o vei face niciodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Ești icoana vieții mele. Vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în Rai”.

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni, este o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova şi s-a remarcat în anul 1970, la Festivalul „Maria Tănase“ din Craiova.

În anii ’90 a renunţat la cariera muzicală. A fost realizator al emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine“ de la Radio România, apoi la Tele 7 abc al emisiunilor „Îţi mai aduci aminte, doamnă“ şi „Cântecul şi casa lui“. În perioada 2001-2004, a coordonat în cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii tradiţionale.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ