A PLECAT SA SE INTALNEASCA CU O FATA CUNOSCUTA PE NET SI...

A PLECAT SA SE INTALNEASCA CU O FATA CUNOSCUTA PE NET SI A AVUT PARTE DE UN SOC

2480
0
DISTRIBUIȚI

A strabatut peste 7 400 de kilometri si a sfarsit prin a ajunge la spital! Este povestea unui barbat olandez care a cunoscut o fata pe o retea de socializare si, amorezat, a decis ca e vremea sa se si cunoasca personal. Si-a luat bilete de avion si a zburat in China pentru a-si intalni marea dragoste.

hunan

Alexander Peter Cirk, in varsta de 41 de ani, a ajuns pe aeroportul din Changsha Huanghua din Hunan, insa nu mica i-a fost mirarea sa vada ca femeia pe care o cunoscuse pe internet nu l-a asteptat. Olandezul, a refuzat sa plece de pe aeroport in speranta ca femeia va veni totusi sa-l vada, iar dupa 10 zile de asteptare a fost luat cu o ambulanta si dus la spital din cauza epuizarii.

Patania barbatului a facut inconjurul televiziunilor din China. Zhang, tanara de 26 de ani, a povestit pentru un post local de televiziune ca a crezut ca totul a fost o gulma. Fata a spus ca olandezul pe care il cunoscuse online in urma cu doua luni i-a trimis fotografii cu biletele de avion, dar nu l-a luat in serios.

Alexander a plecat inapoi acasa dupa ce a fost externat, insa, nu vrea sa renunte la Zhang chiar daca prima tentativa de a se vedea a esuat.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ