A PLIMBAT 3 BUNICUTE CU 265 KM/H! REACTIA LOR ESTE DEMENTIALA

A PLIMBAT 3 BUNICUTE CU 265 KM/H! REACTIA LOR ESTE DEMENTIALA

651
0
DISTRIBUIȚI

Unele persoane au emoţii şi atunci când merg cu maşina la limita legală a vitezei, în vreme ce altele preferă să simtă cât mai des adrenalina cum curge prin vene.

A plimbat 3 bunicu_e cu 265 kmh Reac_ia lor este incredibil_

Şoferul profesionist Corey Hosford le-a oferit unor bunicuţe şansa de a merge cu o super-maşină pentru prima dată în viaţa lor. Reacţia acestora este una incredibilă, dar plină de umor.

„O, Doamne!”, a fost prima reacţie a doamnelor, atunci când şoferul a parcat Lamborghini-ul lângă ele şi a deschis uşa. „O, uite, parcă este o navă spaţială!”, a exclamat bunica blondă, care avea să experimenteze prima adrenalina la peste 250 km/h.

„Este pentru prima dată când plimb cu maşina bunicuţe. Sunt emoţionat, sper doar ca să nu provoc nimănui un infarct!”, a precizat şoferul profesionist înainte să înceapă aventura.

Bunicuţele au fost rugate prima dată să îţi pună centura de siguranţă, iar acestea nu credeau că este necesară, mai ales pentru că nu ştiau ce le aşteaptă. „O să mergem într-o plimbare relaxantă!”, a precizat Corey la plecarea de pe loc, fără să le ofere doamnelor, aflate în etate, informaţii suplimentare.

„Îmi este frică să ating ceva pe aici ca să nu mă evacuez!”, spune bunica blondă cu zâmbetul pe buze, înainte ca maşină să o ia la goană şi mimica feţei să nu i se mai schimbe din cauza emoţiei ce reprezenta o combinaţie de teamă cu entuziasm, frică cu dorinţa de a experimenta mai mult.

Vezi imaginile cu bunicuţele care merg cu 265 km/h.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ