A VRUT SA SE RAZBUNE PE IUBITUL CARE A INSELAT-O, DAR A...

A VRUT SA SE RAZBUNE PE IUBITUL CARE A INSELAT-O, DAR A FACUT O GAFA MONUMENTALA

652
0
DISTRIBUIȚI

Gafa de proportii a unei tinere orbita de furie dupa ce a afla ca logodnicul ei ar fi inselat-o cu o alta femeie. Carmen Chamblee a gasit o modalitate inedita de a se razbuna, insa si-a dat seama prea tarziu ca facuse o incurcatura.

37EB127C00000578-3773926-Thomas_Jennings_the_owner_of_the_car-m-137_1473053924169

Tanara, in varsta de 19 ani, furioasa ca logodnicul ar fi avut o aventura cu o alta femeie, i-a dat foc masinii baratului, pentru a se razbuna. Politia din Clearwater, Florida, a arestat-o pe tanara dupa ce a fost surprinsa de imaginile unei camere de supraveghere cum pune foc masinii.

Gafa de proportii a fost ca a incurcat masinile, in loc sa incendieze masina iubitului a dat foc masinii unui vecin. Carmen a fost arestata de politisti si urmeaza sa fie pusa sub acuzare.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ