Accident SOCANT cu 11 vcitime la Iasi. Un microbuz cu muncitori s-a...

Accident SOCANT cu 11 vcitime la Iasi. Un microbuz cu muncitori s-a izbit violent de un autoturism

192
0
DISTRIBUIȚI

Accident grav, în această dimineaţă, la intrarea în Sarca, pe sensul de mers spre Iaşi. Sunt 11 victime, în urma impactului dintre un Opel Zafira şi un microbuz care transporta zece persoane la serviciu.

Din primele informaţii, între victime se află şi două femei în stare gravă, inconştiente, cu traumatisme craniene.Şoferul autoturismului Opel a declarat poliţiştilor că în fiecare dimineaţă opreşte la o distanţă de 2 kilometri de Sarca, unde este o trecere la nivel cu calea ferată, pentru a lua un coleg.Acesta spune că a semnalizat dreapta şi a redus viteza, însă din spate a fost lovit de un microbuz în care se aflau 10 persoane care mergeau spre serviciu la Iaşi.

sursa: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ