Aceste două zodii vor câștigă la LOTO în decembrie 2017. Va fi...

Aceste două zodii vor câștigă la LOTO în decembrie 2017. Va fi luna lor!

619
0
DISTRIBUIȚI

Luna cadourilor se apropie, astfel că un câștig suplimentar de bani nu strică niciodată. Potrivit astrologilor, există două zodii care vor fi guvernate de “Zeii Norocului” în ultima luna din 2017.

De obicei, nu prea reușesc să dobândească bani sau alte bunuri fără să depună un mare efort, dar de data asta, se schimbă macazul.

Aşadar, care sunt cele două zodii care vor da lovitură chiar și dacă vor juca la Loterie? Acestea sunt Berbec și Balanță.

Se pare că, pentru nativii acestor zodii problemele din anii trecuți vor dispărea și se vor bucură de multe luni de liniște și armonie pe toate planurile: în dragoste, la serviciu și pe plan financiar.

Zilele norocoase ar fi pentru Berbeci pe 14 decembrie, iar pentru Balanțe 20 decembrie, însă toată luna va fi favorabilă pentru ei.

Sursa: bzi.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ