Actor celebru împușcat mortal în timpul filmărilor unui videoclip

Actor celebru împușcat mortal în timpul filmărilor unui videoclip

522
0
DISTRIBUIȚI

Un actor a murit în oraşul australian Brisbane luni, după ce a fost împuşcat în timpul filmărilor pentru un videoclip al grupului hip-hop Bliss n Eso, informează BBC.

Actorul, care avea în jur de 20 de ani, a suferit o rană mortală în zona pieptului, în interiorul barului Brooklyn Standard din centrul oraşului Brisbane, a precizat Poliţia din statul australian Queensland.

Nimeni altcineva nu a fost rănit şi nu există niciun risc public, a afirmat poliţia, care spune că moartea actorului s-a produs accidental. „Au existat trei împuşcături, iar după cinci minute au sosit şi poliţiştii”, a povestit un muncitor, care lucra la un etaj superior.

Mai multe focuri de armă au fost trase în timpul filmărilor, luni, în jurul orei locale 14.00 (04.00 GMT), a precizat inspectorul de poliţie Tom Armitt, potrivit rtv.net.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ