Acuzații incredibile la adresa Andreei Marin! Se cere eliminarea ei de la...

Acuzații incredibile la adresa Andreei Marin! Se cere eliminarea ei de la Pro Tv

519
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Marin nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale, deși aparent lucrurile stau bine. S-a reinventat din punct de vedere al look-ului și este parcă mai sexy ca niciodată.

Cu toate acestea, emisiunea unde este jurat nu înregistrează audiențe pe măsura așteptărilor, iar oficialii de la Pro Tv nu știu încă dacă vor mai înregistra și o a două ediție a show-ului.

Pe lângă acest lucru și problemele de natură sentimentală, Zâna Surprizelor a reușit să-i înfurie foarte tare și pe iubitorii de animale. Reamintim că în vara anului trecut Andreea Marin a chemat hingherii pentru a ridica doi câini ai unei vecine care au lătrat la ea când mergea pe bicicletă.

Mai mult aceasta a amenințat că dacă mai întâlnește câini pe stradă, are mijloacele potrivite pentru a scăpa de ei, referindu-se probabil la otravă. Vecina supărată i-a replicat că garantează ea că nu-i fac nimic cățelușii ei, iar Andreea Marin i-a răspuns că o „doare în c*r de garanția ei”. Vezi detalii AICI.

Ioana Rosenberg, doctor în științe umaniste și o mare apăratoare a drepturilor animalelor s-a ales cu o plângere penală din partea Zânei pentru că a promovat filmulețul în care aceasta folosea un limbaj nedemen de o femeie de nivelul ei.

Citeste mai multe pe bugetul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ