ADIO DIETE! VEZI CUM POTI SCAPA FOARTE USOR DE KILOGRAMELE IN PLUS

ADIO DIETE! VEZI CUM POTI SCAPA FOARTE USOR DE KILOGRAMELE IN PLUS

444
0
DISTRIBUIȚI

Cercetătorii britanici au demonstrat că râsul slăbește

femei-fericite12547_0

Uitaţi de orele petrecute la sală, transpirat din greu şi kilometri întregi făcuţi la alergare. O ieşire în oraş cu un prieten pozitiv care spune multe glume vă ajută să ardeţi 120 de kilocalorii într-o oră.

Cercetătorii britanici din cadrul Institutului de Psihologie experimentală au demonstrat analizând evoluţia în greutate a 200 de voluntari, de ambele sexe, cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, că râsul slăbeşte. Fiecare încordare a muşchilor abdominali de doar câteva secunde poate arde în jur de 10 calorii într-o oră.

În cazul în care, mergeţi la un spectacol de comedie care durează o oră în cap şi actorul este amuzant, puteţi să ardeţi exact 120 de kilocalorii. Adică tot atât cât aţi arde dacă alergaţi pe bandă 45 de minute. Doctorul Helen Pilcher a descoperit că râsul necontrolat, în hohote, nu numai că ajută la subţierea taliei, dar întăreşte şi sistemul imunitar, combate stresul şi reglează funcţiile metabolice ale organismului.

Sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ