AFLĂ CE ZODIE EȘTI ÎN HOROSCOPUL EGIPTEAN ȘI CARE ESTE ZIUA TA...

AFLĂ CE ZODIE EȘTI ÎN HOROSCOPUL EGIPTEAN ȘI CARE ESTE ZIUA TA NOROCOASĂ

913
0
DISTRIBUIȚI

Vechii egipteni considerau că fiecare zi este guvernată de un zeu sau o zeiţă, iar cei care se năşteau în zilele respective împrumutau o parte din calităţile şi din defectele divinităţilor. Află şi tu care este corespondentul tău în zodiacul egiptean.

horoscop

Zodia Bastet (16 ianuarie – 15 februarie)

Bastet, zeiţa-pisică, reprezenta căldura binefăcătoare şi fertilă a pământului.

Nativii zodiei sunt curajoşi, inteligenţi, descurcăreţi şi diplomaţi. Sunt persoane sănătoase şi rezistente. Combină intuiţia fină şi curiozitatea, ştiind când anume să acţioneze şi ce decizii să ia. Mari iubitori de libertate, nu suportă obstacolele şi limitele impuse. Destinul lor este plin de surprize dar majoritatea fericite. În dragoste, sunt atrase de caractere puternice.

Ziua favorabilă: sâmbătă

Numărul norocos: 7

Zodia Selkhet (16 februarie – 15 martie)

Zeiţa Selkhet era întruchiparea căldurii Soarelui şi era reprezentată printr-un cap de leu.

Nativii zodiei sunt muncitori, răbdători, perseverenţi şi puternici. Sunt destul de introvertiţi, dar sunt sensibili şi un sprijin de nădejde pentru cei pe care îi iubesc. Îşi dezvăluie greu sentimentele dar sunt capabili de sacrificiu pentru familie. Deşi sunt modeşti şi nu caută bani sau putere, nu pleacă niciodată capul. În dragoste sunt fericiţi tot cu nativi în zodii de apă.

Ziua favorabilă: miercuri

Numărul norocos: 9

Zodia Apep (16 martie – 15 aprilie)

Zeul Apep era reprezentat de un şarpe care se putea divide în cele două elementele cosmogonice esenţiale, Yin şi Yang.

Nativii zodiei sunt deosebit de inteligenţi, inventivi şi victiorioşi pe toate planurile. Sunt persoane orgolioase care se laudă cu fiecare realizare. Sunt direcţi şi cinstiţi, dar mereu în competiţie cu ceilalţi. Le place să conducă, inclusiv în viaţa personală, şi caută parteneri docili. În dragoste sunt pasionali dar egoişti.

Ziua favorabilă: vineri

Numărul norocos: 6

Zodia Ptah (16 aprilie – 15 mai)

Zeul tuturor artizanilor, era divinitatea Soarelui răsare, reprezentat printr-un bărbat călare care purta în jurul gâtului un Menat, simbolul fericirii.

Nativii zodiei sunt persoane vesele, populare, energici şi rapizi. Nu le place să piardă timpul cu discuţii inutile, acţionează adesea impulsiv şi, uneori, agresiv. Sunt buni organizatori şi reuşesc să câştige bani din te-miri-ce. Se îndrăgostesc cu uşurinţă, sunt uneori superficiali, dar preferă parteneri sensibili şi răbdători.

Ziua favorabilă: vineri

Numărul norocos: 5

Zodia Atum (16 mai – 15 iunie)

Marele Înţelept şi cititor în stele, Atum era cel care măsura soarta, păstra textele legilor sacre şi propovăduia învăţămintele lui Ra.

Nativii zodiei sunt cinstiţi, drepţi, inimoşi dar şi înşelători. Sunt persoane ale căror sfaturi este bine să le asculţi cu moderaţie. Dar, când iubesc, dragostea lor este profundă şi se dăruiesc până la capăt. Le plac schimbările, noutăţile, călătoriile şi misterele. Sunt vorbăreţi, le place să argumenteze totul şi nu au pic de linişte. Sunt mereu în căutarea unui lucru inedit, ceea ce le dăunează adesea în relaţia de dragoste.

Ziua favorabilă: miercuri

Numărul norocos: 5

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ