AI LENTILE DE CONTACT? MARE ATENTIE LA MACHIAJ!

AI LENTILE DE CONTACT? MARE ATENTIE LA MACHIAJ!

1066
0
DISTRIBUIȚI

Ti-ai pus lentile din motive medicale sau estetice. Nu conteaza.

lentile

Acum, insa, hai sa ne si aranjam putin. Daca vezi mai bine sau daca ai, in sfarsit, culoarea visata, nu inseamna ca e suficient. Pentru tine, machiajul va deveni de acum putin mai dificil. Mare atentie la produse si mai mare atentie la cum le pui pe fata.

Intai, punem lentilele. Asa, o sa vedem mai bine ce facem. Si apoi, e posibil sa strici lentile daca le pui dupa ori poti sa strici chiar machiajul.

Fardul ar trebui sa fie unul cremos. Daca alegi un fard pudra poate sa iti ajunga pe lentile. Daca insisti cu el, tine ochiul inchis. Deschide dupa ce ai terminat, totusi.

Dermatograful incearca sa il aplici sub gene. Astfel, risti sa te trezesti cu iritatii.

Rimelul. Evita-le pe cele care contin fibre de marire a genelor. Si evita sa il mai aplici de la baza firului de par. Doar de mijloc in sus ai voie. Altfel, o sa ai ochii ros-albastri si risti sa te bati cu vreun rapidist.

Curatarea tenului se face abia dupa ce ai dat jos lentilele. Restul e la fel ca intotdeauna.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ