A ajuns mai devreme acasa si si-a prins sotul in pat cu...

A ajuns mai devreme acasa si si-a prins sotul in pat cu o alta femeie! Ce i-a facut femeii este cumplit! Acum regreta enorm

473
0
DISTRIBUIȚI

Monika s-a razbunat pe amanta sotului ei iar acum ar putea avea mari probleme. Femeia in varsta de 34 de ani a ajuns mai devreme acasa de la serviciu si si-a prins barbatul in pat cu alta, scrie wowbiz.ro.

Plina de nervi, Monika s-a pierdut cu firea si a facut un gest pe care acum il regreta enorm. A aruncat in amanta, Hannah, cu apa fierbinte, provocandu-i arsuri grave!

Acum, Monika Fourie risca inchisoarea! Sotia inselata de sot este acuzata ca a ranit-o intentionat pe amanta si ar putea fi condamnata la inchisoare, scrie presa internationala.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ