ALIMENTE CARE NU EXPIRĂ NICIODATĂ

ALIMENTE CARE NU EXPIRĂ NICIODATĂ

872
0
DISTRIBUIȚI

Unele alimente expira in cateva zile, in timp ce pentru altele perioada de valabilitate aproape ca nu exista.

reduceri-si-promotii-de-paste

Iata care sunt produsele alimentare care, depozitate corect, pot rezista cativa ani, fara sa isi piarda din proprietatile nutritive:

Orezul alb

Orezul alb este un aliment care nu expira, spre deosebire de orezul brun, care nu poate fi consumat mai mult de sase luni de zile. Trebuie sa ai grija sa il depozitezi in recipiente bine inchise, care sa nu lase sa patrunda insectele.

Cereale din faina integrala

Cerealele din faina integrala se inscriu si ele pe lista aliemntelor care tin mult timp, intre unul si doi ani. Acestea sunt bogate in substante nutritive si sunt ideale de mancat la micul dejun.

Fasolea uscată

Fasolea este bogată în proteine şi fibre, au un conţinut scăzut de sodiu şi nu expiră niciodată.

Mierea

Enzimele din miere nu permit dezvoltarea bacteriilor, aşa că mierea nu are termen de valabilitate.

Oţetul alb

aciditatea sa crescută împiedică alterarea gustului şi calităţii oţetului alb.

Sare, zahăr – atât sarea cât şi zahărul îşi păstrează gustul şi textura ani la rând, fiind alimente care nu expiră niciodată.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ