ALINA VIDICAN A VORBIT PENTRU PRIMA DATA DESPRE DIVORTUL DE CRISTI BORCEA

ALINA VIDICAN A VORBIT PENTRU PRIMA DATA DESPRE DIVORTUL DE CRISTI BORCEA

702
0
DISTRIBUIȚI

In ultima perioada au aparut tot mai multe zvonuri cum ca Alina Vidican ar divorta de omul de afaceri, Cristi Borcea, dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu Valentina Pelinel.

alina-si-borcea-465x390

Mai mult decat atat, Valentina Pelinel, asteapta si un copil care, tot gurile rele sustin ca este al fostului sef de la Dinamo, afla in prezent inchis in dosarul transferurilor.

Vidican, a declarat in exclusivitate pentru mariusnita.net ca nu a divortat si nici nu are de gand sa o faca si ca toate zvonurile privind despartirea de omul de afaceri sunt doar aberatii.

Alina si Cristi Borcea s-au casatorit in august 2011 si au impreuna doi copii, un baiat de trei ani si o fetita de cateva luni.

Citeste tot interviul despre divortul sotilor Borcea pe mariusnita.net.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ