AMOR aprins între doi minori, în curtea bisericii, în timp ce alții...

AMOR aprins între doi minori, în curtea bisericii, în timp ce alții așteptau la rând. Totul a fost filmat VIDEO

750
0
DISTRIBUIȚI

Socant! Un caz de-a dreptul neobişnuit s-a petrecut zilele trecute, în incinta Bisericii „Sf. Gheorghe”, din Hîrlău.Doi minori au fost filmati de catre un prieten de-al lor in timp ce intretineau relatii sexuale intr-o toaleta publica din curtea Bisericii „Sf.Gheorghe” din Harlau.

Totul s-a intamplat chiar in plina zi. Un grup de şapte tineri stau la rând, la toaletă, pentru a întreţine relaţii intime cu o domnisoară „PĂCĂTOASA”. Scenele intime au fost filmate si publicate pe o retea de socializare.Imaginile arata ca cei doi nu sunt deloc jenati de ceea ce fac, chiar daca puteau fi prinsi in orice moment. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

sursa: iasitvlife.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ