Amor nebun în masina, în fata Politiei Judetene! | VIDEO

Amor nebun în masina, în fata Politiei Judetene! | VIDEO

331
0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri din Vaslui au decis ieri dupã-amiazã sã ofere un spectacol erotic pe cinste – si gratuit! – în zona Inspectoratului de Politie Judetean. Scenele fierbinti s-au petrecut într-o masinã parcatã la câtiva metri de clãdirea Politiei. În plinã zi, fãrã sã-i pese cã este vãzutã, o fatã i-a fãcut un sex oral pe cinste tânãrului sofer, foarte probabil prietenul sãu.

În tot acest timp, masina era trasã cu fata spre IPJ, deci scenele de sex oral au putut fi zãrite de cãtre angajatii de la IPJ. Pietonii din zonã se amuzau, trecând pe lângã masina cu geamurile deschise, de unde rãzbãteau gemete si gâfãituri. Videoclipul a fost distribuit pe reteaua de socializare Facebook, fiind vizualizat de sute de vasluieni, care s-au amuzat atât de tupeul soferului, cât si de lipsa de inhibitii a fetei, care a demonstrat reale calitãti “orale”, demne de filmele pentru adulti.

Din imagini, se pare cã ar fi vorba de o masinã BMW, însã rãmâne de vãzut ce vor stabili politistii pentru scena de sex oral oferitã celor care au avut treburi prin zonã la acea orã.

sursa: vrn.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ