Anna Lesko declaratii picante despre viata intima dupa ce a devenit mamica....

Anna Lesko declaratii picante despre viata intima dupa ce a devenit mamica. „Eu si tatal copilului meu facem…”

209
0
DISTRIBUIȚI

Anna Lesko (38 de ani) a reușit performanța de a-și ține ascuns iubitul timp de trei ani, înainte de a anunța că este însărcinată. Dar chiar și acest anunț a venit foarte târziu, fără ca cineva să aibă vreo bănuială, când sarcina avea deja șapte luni. Cu atât mai surprinzătoare, așadar, decizia Annei de a vorbi despre felul în care ea și DJ Vinnie reușesc să țină aprinsă flacăra pasiunii în dormitor după ce au devenit părinți.

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus artista într-o discuție cu Bogdan Nicolai de la A List Magazine și cu psihologul Gaspar Gyorgy.

Întrebată care este secretul unei relații de durată reușite, Anna a spus că cel mai mult simte nevoia de spațiu. ”Trebuie să existe un mic spațiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spațiul erotic. E nevoie de o distanță pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relație.”

Gelozia joacă și ea un rol important în ecuație. ”Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumușel și merge așa, țanțoș. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el.”

sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ