Antonia şi Alex Velea, goi în pat. Imagini din intimitate cu cei...

Antonia şi Alex Velea, goi în pat. Imagini din intimitate cu cei doi au ajuns pe internet FOTO

430
0
DISTRIBUIȚI

Antonia şi Alex Velea au luat mult prea în serios Valentine`s Day, iar ultimele imagini postate de aceştia pe reţelele sociale sunt de-a dreptul fabuloase. Antonia şi Alex Velea s-au fimat în intimitate şi le-au arătat tuturor imaginile din pat.

Antonia şi Alex Velea se bucură din plin de Ziua Îndrăgostiţilor, însă nu par să ţină doar pentru ei momentele romatice. Frumoasa artistă a postat mai multe filmuleţe şi fotografii din pat, alături de Alex Velea, care te vor lăsa fără cuvinte. Cei doi sunt dezbrăcaţi, Alex Velea este acoperit doar e un cearşaf, în timp ce Antonia apare în lenjerie intimă.

Se pare că Ziua Îndrăgostiţilor le prieşte celor doi îndrăgostiţi, iar iubirea pluteşte în aer. Antonia şi Alex Velea se iubesc cu patos şi au ales să nu mai ţină ascunse nici măcar momentele din pat.

sursa: spynews.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ