ANUNT SOCANT PE INTERNET: „VAND FANTOMA IN BORCAN”. UITE CAT COSTA

ANUNT SOCANT PE INTERNET: „VAND FANTOMA IN BORCAN”. UITE CAT COSTA

1482
0
DISTRIBUIȚI

Anunt inedit postat pe un site specializat in vanzari pe internet. Un barbat inventiv a scos la vanzare o…fantoma.

fantoma-2

Dornic de a face rost de bani, bucuresteanul a postat un anunt pe OLX prin care vrea sa vada o fantoma capturata intr-un borcan. Ca sa fie si mai credibil, barbatul a postat si o fotografie cu fantoma la care a adaugat si o descriere.

Fantoma prinsa noaptea prin casa, tinuta in borcan de aproximativ 6 luni, o dau ca am nevoie de bani. Nu raspund pentru eliberarea ei. Nu este rea, dupa eliberare, muta obiecte prin casa si isi face unori simtita prezenta printr-un vant rece si senzatia ca te priveste cineva. Nu sperie copiii, animalele de companie nu o sesizeaza. Uneori bate de cateva ori in mobila sa isi faca simtitia prezenta dar destul de rar, o data, de doua ori pe luna. Nu am avut probleme cu ea, perfect functionala, raspunde la comezi, perfecta pentru tinerea hotilor departe.

fantoma

Raspund doar la mesaje, nu suntati, nu vorbesc la telefon despre fantome. Pretul este usor negociabil, nu o primesc inapoi. Se poate lua din zona 13 Septembrie – Bucuresti.

Nici pretul nu este de neglijat, barbatul cere nu mai putin de 5.000 de euro pentru fantoma.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ