APLICATIA CARE ITI ARATA CINE SEAMANA CU TINE. VEZI CARE ESTE SOSIA...

APLICATIA CARE ITI ARATA CINE SEAMANA CU TINE. VEZI CARE ESTE SOSIA TA

1783
0
DISTRIBUIȚI

Specialiştii spun că, cel puţin 7 oameni din lume seamănă sau au semănat la un moment dat cu noi. Eşti curios să afli unde sunt sosiile tale?

Sosia ta

Acestea sunt fie împrăştiate pe planetă, fie au trăit într-o altă perioadă de timp. Există şanse chiar ca la un moment dat să fi fost atât de aproape de sosiile tale, dar să nu le fi întâlnit personal niciodată.

Pentru a testa această teorie, 3 tineri, Niamh Geaney, Harry English şi Terence Manzanga, au creat website-ul Twin Strangers. Se pare că rezultatele acestui site scot la iveală lucruri nemaipomenite.

Citeste si: O TANARA A REUSIT SA SLABEASCA PESTE 50 DE KILOGRAME INTR-UN AN DE ZILE

Primul pas este să încarci 2 fotografii pe site şi să selectezi caracteristicile faciale. Apoi, procesul este destul de simplu: ţi se prezintă fotografii cu persoane care au caracteristici similare cu tine şi ai opţiunea de a le contacta pe cele care îţi seamănă. Poţi găsi în cel mai scurt timp persoane care seamănă izbitor de bine cu tine.

Zi şi noapte, cei de la Twin Strangers te asigură că vei putea avea acces la dublurile tale, chiar dacă acestea se află la celălalt capăt al lumii.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro pentru a afla poveştile celor care şi-au găsit sosiile prin intermediul aplicaţiei.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ