Asistentă TV : „Nu îmi e rușine să spun că sunt prostituată”....

Asistentă TV : „Nu îmi e rușine să spun că sunt prostituată”. Uite despre cine este vorba

388
0
DISTRIBUIȚI

Senada Nurkic are 24 de ani şi numele de scenă Maca Diskrecija, scrie fanatik.ro. Vedeta nu se ruşinează de decizia ei de a-şi vinde trupul pe bani:

„Prostituția este un loc de muncă la fel ca oricare altul. Nu îmi este ruşine să spun, nu văd nimic în neregulă. Membrii familiei mele, inclusiv mama Enesa care mă sprijină în decizia mea de a lucra ca prostituată. Trebuie să îmi vând corpul, în scopul de a supraviețui și pentru a ajuta familia cu bani. Nu văd nimic greșit în a face asta”.

În Serbia prostituţia este interzisă, dar Senada nu se teme pentru că iubitul ei este un influent politician care o protejează: „Nu mă tem de închisoare.

Am un prieten care este un politician și el nu va permite arestarea mea. El mă protejează și nu va permite să fiu condamnată în nici un fel”, potrivit rtv.net.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ