Atac SÂNGEROS în zona clubului Bamboo din Mamaia! Un tânăr de 29...

Atac SÂNGEROS în zona clubului Bamboo din Mamaia! Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat: ‘I-au scos un litru de sânge din plămâni!’

610
0
DISTRIBUIȚI

Scandal sângeros, în această dimineață, în zona clubului Bamboo din Mamaia! Un tânăr de 29 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost înjunghiat în spate.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 06.00, atunci când în club încă se mai aflau tinerii care petreceau. Unul dintre aceștia, un bărbat de 29 de ani, a fost înjunghiat cu un cuțit și a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a fost diagnosticat cu hemopneumotorax.

Potrivit unor surse, medicii au fost nevoiți să îi scoată tânărului un litru de sânge din plămâni pentru a-i salva viața.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs atacul.

Sursa: reporterntv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ