Au aparut primele imagini cu Madalina Ghenea in ipostaze nud. Scene fierbinti...

Au aparut primele imagini cu Madalina Ghenea in ipostaze nud. Scene fierbinti cu superba actrita (VIDEO)

499
0
DISTRIBUIȚI

Scena de nuditate, care are o ca protagonistă pe Mădălina Ghenea şi pe care o aştepta toată lumea a putut fi vizionată la liber şi de români, duminică seară, la HBO, unde a fost difuzat în premieră filmul „Youth”.

În faţa micului ecran s-a aflat şi focoasa actriţă, care a oferit privitorilor imagini savuroase în care apare goală. Olteanca a mărturisit că nici pe patrupedul ei, imaginile nu l-au lăsat fără reacţie şi a demonstrat cum stau lucrurile cu un video pe Instagram.

Mădălina Ghenea este protagonista unei filmări interzise minorilor, în care apare dezbrăcată complet. Actriţa se joacă în pisicnă sub privirile a doi bărbați, dar și a camerelor video. Scenele incendiare au fost filmate în primăvara anului trecut, iar duminică seara ele au putut fi văzute de toţi românii, de acasă.

Filmul „Youth” în care olteanca joacă alături de Michael Caine şi Harvey Keitel a avut premieră la HBO. În faţa elevizorului s-a aflat chiar actriţa româncă. Ea a filmat cu telefonul mobil scena, dar şi reacţia căţelului când a văzut-o goală la tv, potrivit click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ