Au aparut primele imagini cu momentul incatusarii lui Ilie Nastase

Au aparut primele imagini cu momentul incatusarii lui Ilie Nastase

283
0
DISTRIBUIȚI

Imagini cu momentul încătuşării lui Ilie Năstase au fost difuzate vineri seară de Antena 3. Pe imaginile care nu au sonor se vede cum poliţiştii încearcă să îl scoată pe fostul jucător de tenis din maşină, acesta opune rezistenţă, iar după ce este scos din maşină, este pus la pământ, cu faţa în jos, şi încătuşat.

Avocata lui Ilie Năstase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 că medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicală prin care a constatat că a suferit leziuni la spate şi la încheieturile mâinilor.

“Un om de 72 de ani extrem de epuizat şi fizic şi psihic, care tocmai venise de la spitalul de urgenţă, unde fusese examinat de către un medic de gardă, care i-a eliberat şi o scrisoare medicală care constată că a suferit mai multe leziuni în zona spatelui şi a încheieturilor mâinii.

A fost încătuşat. Spune că nu s-a opus niciodată arestării. Judecând după leziunile pe care le prezintă la acest moment, vorbind ca un nespecialist, arată ca o luptă corp la corp între un om în vârstă de 72 de ani şi un grup de mai mulţi agenţi ai Poliţiei Rutiere”, a declarat avocata lui Ilie Năstase, la Antena 3.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ