Bărbat dat jos din tren, apoi BĂTUT CRUNT de controlor şi călători...

Bărbat dat jos din tren, apoi BĂTUT CRUNT de controlor şi călători în gară (Video)

203
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost coborât cu forţa din tren, în gară la Milova, apoi bătut cu pumnii şi picioarele atât de controlor, cât şi de alţi călători, inclusiv de o femeie. Victima a rămas inertă, la pământ, în timp ce alte persoane filmau grozăvia. Nimeni nu a intervenit.

Bărbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria, ce staționa în gara din Milova, de către controlor și un tânăr, pentru că nu ar fi avut bilet şi ar fi fost în stare de ebrietate.

Potrivit presei locale, bărbatul bătut a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. El ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, însă a precizat că i-a cerut controlorului să-i vândă unul.

De asemenea, victima se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

SURSA: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ