Bilete de avion la 5 euro. Iată unde poți să pleci în...

Bilete de avion la 5 euro. Iată unde poți să pleci în vacanță

589
0
DISTRIBUIȚI
Foto: aviationweek.com/

Ryanair a pus in vanzare 20.000 de bilete de avion la pretul de 5 euro/segment pentru zboruri catre destinatiile operate din Timisoara.

Oferta este valabila pentru biletele cumparate astazi, 3 februarie, pentru calatorii efectuate intre 6 februarie si 31 martie 2017, catre Milano Bergamo, Bruxelles, Berlin, Dusseldorf, Frankfurt, Londra si Bucuresti.

Ryanair anunta si un record al rezervarilor in avans pentru rutele sale ce alcatuiesc calendarul Vara 2017 Timisoara si care include 7 noi rute de vara catre Bucuresti, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra si Milano, ce vor aduce 600,000 de clienti p.a. si vor sustine 450* de locuri de munca la aeroportul Timisoara.

Sursa: wallstreet.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ