BOMBA! Bianca Dragusanu surprinsa in timp ce se saruta cu un alt...

BOMBA! Bianca Dragusanu surprinsa in timp ce se saruta cu un alt barbat celebru. Despre cine este vorba

402
0
DISTRIBUIȚI

Nici bine nu s-au despărțit, pentru că Bianca Drăgușanu a fost prinsă sărutându-se cu un alt bărbat. Se pare că între prezentatoarea TV și Victor Slav nu mai există deloc cale de împăcare. Cei doi au ales să rămână prieteni de dragul fetiței lor, Sofia Natalia.

Paparazzi au prins-o pe Bianca Drăgușanu în timp ce se săruta de mama focului cu un tânăr misterios, potrivit Spynews.ro. Se pare că prezentatoarea TV de la ”Te vreau lângă mine” și-a refăcut rapid viața după despărțirea de Victor Slav. Vedeta se pare că nu mai ține cont dacă este văzută cu un alt bărbat, atât timp cât este o femeie singură.

Prezentatorul TV s-ar fi mutat definitiv din casa Biancăi Drăgușanu, iar aceștia ar fi locuit separat de mai multă vreme. Cel mai probabil, Bianca Drăgușanu este cea care a luat decizia de a o lua pe drumuri diferite.

Cu siguranță fostului iubit nu-i va pica deloc bine atunci când va vedea imaginile cu mama fetiței sale, în brațele altui bărbat și mai ales că totul s-a întâmplat într-un timp atât de scurt. Misteriosul barbat este un sportiv englez, Tristan Tate, fost campion de kickboxing, ajuns în prezent comentator al galei RXF.

sursa: unica.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ