BREAKING NEWS! S-a ales. El este noul presedinte al Federatiei Romane de...

BREAKING NEWS! S-a ales. El este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

388
0
DISTRIBUIȚI

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile din primul tur. Numărătoarea voturilor nu a fost anunțată oficial, dar Burleanu a depășit 150 de voturi din 250. Membrii echipei sale s-au îmbrățișat în sală.

UPDATE 15.35: Cei patru candidaţi la preşedinţia FRF, Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan, şi-au prezentat, miercuri, programul electoral în cadrul Adunării Generale a forului, la Casa Fotbalului, relatează News.ro. Fiecărui candidat i s-au alocat zece minute pentru a-şi susţine programul. Răzvan Burleanu a vorbit însă 19 minute, iar Lupescu a depăşit timpul cu un minut.

În timpul discursului lui Burleanu, Marcel Puşcaş a cerut ca preşedintele FRF să fie oprit pentru că a depăşit cele zece minute, însă secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, a spus că nu a întrerupt pe nimeni, astfel că nu o face nici acum.

Burleanu a pus accentul în prezentarea sa pe faptul că reprezintă o echipă unită, forţa reală a fotbalului românesc, şi că proiectele începute trebuie continuate. El a vorbit şi despre planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului, menţionând juniorii, fotbalul feminine şi futsalul.

sursa: stirileprotv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ