BREAKING NEWS! Se inchid scolile din cauza ninsorii

BREAKING NEWS! Se inchid scolile din cauza ninsorii

284
0
DISTRIBUIȚI

UPDATE 15.45 – Şcolile din Bucureşti vor fi închise vineri din cauza ninsorii. ANM a emis o avertizare de ger şi viscol, valabilă până joi dimineaţa la ora 10.

Știrea inițială:

Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise joi şi vineri din cauza zăpezii. Primăria Capitalei analizează dacă va fi cazul să ia această decizie şi a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cât de gravă va fi situaţia din punct de vedere al vremii. De altfel, joi şi vineri se anunţă a fi vârful ninsorilor în Bucureşti şi în zonele limitrofe. Ca şi în cazul ultimei decizii de închidere a şcolilor, părinţii care nu au nicio soluţie pentru copilul care rămâne singur acasă pot cere ajutorul primăriei.

sursa: antena3.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ