Călin Geambașu și-a bătut crunt mama. “Când am ridicat-o pe Cristina era...

Călin Geambașu și-a bătut crunt mama. “Când am ridicat-o pe Cristina era plină de sânge”. Totul a fost filmat

122
0
DISTRIBUIȚI

Călin Geambașu și-a bătut crunt mama. Deși a evitat să își pună băiatul într-o lumină proastă, într-un final, Cristina Geambașu a rupt tăcerea. Primele declarații cutremurătoare au venit din partea surorii lui Petre Geambașu. 

În 2001 , Cristina Geambașu a primit o bătaie soră cu moartea din partea fiului ei. Mătușa artistului, Mariana, a făcut mărturisiri dureroase despre familia ei.

Mătușa artistului a spus tot

„Nu trebuia sa se ajunga în situatia asta. Doamne, ce l-a determinat sa zica asa ceva? A fost un copil dorit, ea a mai pierdut o sarcina. Îl mai certa, făcea și multe boroboate.  Cand era la școala, mereu îi chema. Facea tot felul de prostii, nu copilarii erau si lucruri grave. Il mai bateau, dar făcea si rele.

Din cate aud el are niste dosare. Înregistreaza tot. Nu stiu de ce face asta, el zice ca pentru ca a fost batut cand era mic. E diabolic, ce să mai zic. Nimic nu i-a lipsit. El zice ca bunica lui e mama lui.  Ar trebui sa mearga la un psiholog, să nu-i fie rușine. Nici nu poți sa-i spui asa ceva. El zice ca nu e nebun.

Petrică se duce și acum cu el la joaca (n.r – Cu David, fiul lui Calin), in parc, îl duce la școala. E foarte atasat de el. Il zice mereu sa mearga la ‘bicu’. Nu stiu, Calin zice ca tatal sau nu se vede cu David, dar Petrica îl duce peste tot.  Calin i-a zis lui Petrica sa o indeparteze pe Cristina. Acum, înainte să apară, i-a dat mesaj, mi-a aratat Petrica, ‘tati meu, îndeparteaza pe cine trebuie, sa fim doar noi, nu ai facut asta, sa te bucuri de ce urmează’.

„Nu am vrut să se ajunga aici, dar s-a ajuns prea departe. Petrica și Cristina nu ar fi vrut sa zic asta. A avut o problema la ochi si s-a dus la spital. Asistenta i-a zis sa astepte, dar dupa un timp si-a pierdut rabdarea si a intrat peste asistenta in cabinet.  A batut-o, i-a distrus cabinetul, a venit poliția. Vai, ce a fost acolo. Cristina il scotea din rele de cele mai multe ori.

Citeste mai multe pe libertatea.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ