Cam asta inseamna sa ai Bugatti de peste 2 milioane de dolari!...

Cam asta inseamna sa ai Bugatti de peste 2 milioane de dolari! Cati bani a platit Mayweather pe un SCHIMB DE ULEI

192
0
DISTRIBUIȚI

Floyd Mayweather are un garaj plin de bolizi de lux, in valoare de cateva milioane de dolari. Intre masinile sale se afla si doua modele Bugatti. Recent, el a dus una dintre masini la service, pentru o revizie.

Potrivit TMZ, Floyd Mayweather a platit 60 de mii de dolari pentru a schimba cauciucurile si uleiul masinii sale! In conditii normale, un schimb de ulei pentru o masina, fie ea si BMW sau Mercedes, costa intre 50 si 200 de dolari.

„Floyd este foarte tipicar si vrea ca masina lui sa arate intotdeauna perfect. Este, de asemenea, foarte pretentios in alegerile facute”, a spus omul care se ocupa de masinile sale, Obi Okeke, poreclit si Dr Bugatti.

sursa: sport.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ