Când și-a pierdut virginitatea Andreea Tonciu. Bruneta a făcut dezvăluiri intime

Când și-a pierdut virginitatea Andreea Tonciu. Bruneta a făcut dezvăluiri intime

584
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Tonciu a dezvăluit când și-a început viața sexuală. Bruneta a spus la ce vârstă a avut parte de prima ei partidă de amor.

Andreea Tonciu a fost, în urmă cu ani, una dintre bombele sexy din showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai cunoscute relații ale sale a fost cea cu fostul fotbalist Nicolae Mitea. Din toamna anului 2016, Andreea Tonciu, care are interzis la ieșiri nocturne și la apariții TV, este femeie așezată la casa ei.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță, Rebecca. la o emisiune de televiziune, din urmă cu ceva timp, bruneta a fost supusă unui șir de întrebări legate de viața intimă. printre altele, Andreea tonciu a dezvăluit și când și-a pierdut virginitatea.

„Aproape 18 ani”, a dezvăluit ea. Întrebată care este cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste, vedeta a răspuns:
„Îmi place doar în pat mie. În mașină”.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ