CANTAREATA, ANNA LESKO, IMPUSCATA PE SCENA IN TIMPUL UNUI CONCERT

CANTAREATA, ANNA LESKO, IMPUSCATA PE SCENA IN TIMPUL UNUI CONCERT

509
0
DISTRIBUIȚI

Un incident mai putin obisnuit a avut loc zilele trecute, in timpul unui concert, din comuna Cornu, judetul Prahova! Cantareata Anna Lesko  a fost impuscata, cu un pistol cu bile, de un spectator din primul rand ranind-o usor.

150381-vedete-bogate-craciun-5

Artista a continuat sa duca concertul pana la capat, la final le-a spus organizatorilor ce s-a intamplat, iar prezentatorul a facut apel la public sa nu se mai produca astfel de incidente. Imediat dupa Ana Lesko pe scena a urcat Delia, care la randul ei a spus spectatorilor ca daca i se intampla si eu acelasi lucru vor opri concertul si vor pleca acasa.

Cel care a facut gluma proasta nu a fost identificat, iar cantareata a refuzat sa depuna plangere la politie. Potrivit Politiei si Jandarmeriei, nu a fost vorba de un pistol cu aer comprimat pentru ca atat zgomotul cat si ranile ar fi fost mult mai grave. Incidentul a avut loc in timpul festivalului „Flori de tei” ajuns la a opta editie.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ