CARACTERUL UNUI BARBAT SE OGLINDESTE IN…BAUTURA

CARACTERUL UNUI BARBAT SE OGLINDESTE IN…BAUTURA

791
0
DISTRIBUIȚI

Exista barbati cu personalitate, cu tabieturi, cu preferinte si care stiu ce vor. Despre ei vorbim acum. Si despre ce spune bautura preferate despre fiecare. Propun sa excludem bautorii de performanta, care ar turna orice in ei.

bautura

Whisky simplu: daca are si bani, atunci este un barbat puternic, elegant, cu personalitate. Daca nu are bani, isi doreste. Si o astfel de bautura ii lasa impresia ca isi permite.

Whisky cu cola : daca e bogat si strica aceasta bautura rafinata cu suc, e cam…necizelat. Altfel, poate fi un tip cu un nivel de trai mediu, care poate sa bea mult, e o persoana relaxa si directa. Genul: asta sunt, ia-ma asa.

Vin: e o persoana care se da in vant dupa arta, ii place sa fie informat si adora calatoriile. Rafinat, adica. Dar daca toarna in el cateva sticle ieftine intr-o singura seara, fugi!

Bere: ai dat peste un petrecaret. Si e inca imatur. Ori sarac! Ar bea niste whiski dar nu isi permite. Mai da-i o sansa. Poate isi revine.

Gin tonic: e ca un inorog. Politicos, linistit, nu ii place sa iasa in evidenta. Acum putem avea si surprize, daca dovedeste o sticla intreaga in timpul unei singure intalniri.

Vodca si energizant: in titlu ziceam sa vorbim de barbati, nu de baieti! Daca nu e student, atunci domnul inca isi traieste copilaria. E un petrecaret si uita pana a a doua zi cu cine a baut sticla aia. Cand nu bea, viseaza la o relatie stabila. Dar ii trece repede cand are paharul in mana.

Martini: cam increzut, nu? E genul de barbat caruia i place sa isi etaleze averea. Daca se mai ia de chelner ca paharul nu a fost servit exact cum isi dorea, mai e si cusurgiu.

Cocktail: ai spune ca e o bautura pentru femei. Dar ce sa vezi, si astea contin alcool. Si un barbat care bea asa ceva poate fi chiar un tip amuzant, istet si plin de surprize.

Si ar mai fi un gen: cel care bea ce bei tu. O face doar pentru ca el nu si-a descoperit propria personalitate si o imprumuta pe a ta. Te va ucide incet, pentru ca va deveni un fel de catelus personal. Face tot ce iti place, tot ce vrei si va fi permanent in umbra ta.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ