Care este cel mai sănătos aliment din lume

Care este cel mai sănătos aliment din lume

959
0
DISTRIBUIȚI

Fie că este proaspăt, fie că este uscat, acest fruct este considerat cel mai sănătos aliment din lume, pentru că abundă în nutrienți naturali, care energizează organismul, scad colesterolul, îmbunătățesc vederea și te feresc de boli grave. Este vorba despre curmale, acel desert dulce și cremos.

Societatea Americană a Cancerului recomandă consumul zilnic de 20 – 35 grame de fibre solubile, preferabil preluate din curmale. Doar un astfel de fruct, consumat zilnic, îți menține acuratețea vizuală în parametri optimi.

Datorită cantității mari de nutrienți, curmalele provoacă o senzație de sațietate și ajută în procesul de pierdere în greutate. Curmalele uscate conțin 290 de calorii la 100 de grame, de aceea dacă vrei să slăbești ar trebui să le mănânci în loc de alte dulciuri. Satisfac pofta de dulce și, consumate cu moderație, nu îngrașă.

Persoanelor anemice li se recomandă să mănânce cât mai multe curmale, deoarece sunt bogate în fier. 100 de grame de curmale conțin 0,85 mg de fier, adică 10% din doza zilnică recomandată, potrivit unica.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ