Care este vârsta ideala pentru a te căsători

Care este vârsta ideala pentru a te căsători

592
0
DISTRIBUIȚI

Desi multe persoane se inarmeaza cu zicala “Fiecare la timpul lui si al meu inca nu a venit”, indiferent daca o considera sau nu adevarata, este aproape imposibil ca la un moment dat sa nu se simta fortate de “ceasul biologic” impus de stereotipiile societatii.

Persoanele care se casatoresc inainte de varsta de 23 de ani prezinta riscuri crescute de a divorta, arata un studiu realizat de Pew Research center. In cazul femeilor, varsta medie optima de casatorie la care riscurile unui divort sunt scazute este de 27 de ani, in timp ce la barbati este de 29 de ani.

Statistic, căsnicia ta are cea mai mare șansă de durată, dacă te căsătorești la vârsta de 32. Nu mai devreme, nu mai târziu. Pentru că şi mai târziu de această vârstă există şanse cu 5% mai crecute de divorţ, pe măsură ce mai trece câte un an din viaţă.

Cei care aşteaptă până la treizeci de ani să se căsătorească pot fi genul de oameni care nu au fost dispuși să facă pasul cel mare, care au vrut să se cunoască mai bine. Poate că s-au simţit confortabil fiind singuri sau trăind alături de partener fără să semneze nişte acte.

În ceea ce priveşte motivele de divorţ dintr-un cuplu, acestea pot fi banii, infidelitatea partenerului, violenţa verbală şi fizică, dar şi relaţia tensionată cu socrii.

În ceea ce priveşte România, în anul 2015, una din patru căsătorii s-au destrămat, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ