Care este vârsta potrivită la care să-ţi începi viaţa sexuală. Unele femei...

Care este vârsta potrivită la care să-ţi începi viaţa sexuală. Unele femei fac o greşeală gravă

36
0
DISTRIBUIȚI

Sexul nu mai deloc un subiect tabu, iar lucrurile s-au schimbat mult în ultmii ani. Plecând de la ideea vârstei potrivite pentru a-ţi începe activitatea sexuală, trebuie să ştiţi, în primul rând, că nu este o vârstă potrivită. Acest lucru ţine de fiecare, pentru că lucrurile diferă de la caz la caz. Dar, chiar dacă nu există o vârstă exactă, este important ca acest lucru să înceapă atunci când o persoană este potriviă fizic şi emoţional.

Acest lucru se întâmplă în jurul vârstei de 17-18 ani şi cel mai devreme la 16 ani. Unele tinere fac o greşeală gravă şi nu iau în considerare aceste sfaturi. Este foarte important ca prima dată să fie una deosebită pentru că această primă dată nu se va mai repeta. Este important ca fiecare, atunci când crede că este momentul pentru el, să tranforme clipa într-o amintire de neuitat pentru că aceasta vă va urmări toată viaţa. Este important ca părinţii să aibă discuţii cu copiii lor despre acest subiect şi să-i facă să înţeleagă ce înseamnă cu adevărat acest lucru şi ce schimbări se întâmplă în viaţa lor.

Aşa cum spuneam această primă dată nu se va mai repeta niciodată, astfel că momentul va fi o amintire pe viaţă, plăcută sau neplăcută. Bărbaţii preferă virginele pentru că astfel ei sunt primii din viaţa fiecăreia. Indiferent dacă va rămâne sau nu alături de acea femeie, pentru un bărbat faptul că a fost primul din viaţa ei înseamnă o mare realizare. Bărbaţii se cred mai buni, mai puternici şi prind mai multă încredere în ei. Mare atenţie, pentru că sunt bărbaţi care consideră virginitatea unei femei ca pe un trofeu, în timp ce pentru alţii acel moment este la fel de important ca şi pentru femeie.

sursa: spynews.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ