Care sunt cele mai frumoase parcuri de distracții pentru copii

Care sunt cele mai frumoase parcuri de distracții pentru copii

775
0
DISTRIBUIȚI

Parcurile de aventuri sunt oazele de bună-dispoziţie ce poartă gustul copilăriei, create, în egală măsură, pentru cei mici şi pentru cei mari: poveşti trăite, jocuri cu dragoni, roţi uriaşe, piraţi, castele şi lumini, inedit, senzaţii tari şi o atmosferă magică. Toate vor transforma un sejur obişnuit într-o vacanţă de vis.

Austria: Parcul Prater din Viena

Apropiat de noi şi nu foarte scump: parcul vienez de distracţii Prater, unde călătoria, la pas sau cu trenuleţul, îi va purta pe micuţii tăi direct prin lumea magică a fraţilor Grimm până la poarta „Castelului Bântuit“ şi poţi fi sigură că nu doar copiii vor fi încântaţi de acesta.

Veţi descoperi apoi Marea Roată (Riesenrad) ce are o înălţime de 65 metri şi a fost inaugurată în 1896 la jubileul înscăunării împăratului Franz Josef, dar şi „Drumul aventurii“ ori „Blue Planet“, o călătorie în lumea dinozaurilor, veţi încerca ameţitorul „Tornado“ vă veţi amuza copios în „Labirintul oglinzilor”, un fel de Ţară a Minunilor, sau la „Casa Elveţiană“, teatrul de păpuşi ce poartă şi astăzi numele măscăriciului Kasperl.

Spania: Portaventura din Salou

Aflat pe Coasta Daurada, în staţiunea Salou din estul Spaniei, Portaventura este primul parc tematic creat de Universal Studios în Europa şi un drum prin el te va duce într-una dintre cele mai palpitante călătorii pe care ţi-ai imaginat-o. Vei descoperi aici misterele Chinei Imperiale, viaţa de aventură a Vestului Sălbatic, te vei uimi explorând comorile civilizaţiei aztece sau junglele din Polinezia.

Totul „ambalat“ în curse ameţitoare, parade colorate, spectacole fantastice şi efecte speciale cu lasere, foc şi apă. În plus, ai la dispoziţie Caribe Aquatic Park: un complex de 9000 mp cu piscine, plajă de nisip şi tobogane de mică şi mare viteză, cu bazine cu valuri marine, râuri artificiale pentru rafting, cascade şi piscine cu valuri.

Danemarca: Tivoli din Copenhaga

Parcul Tivoli Grona Lund, aflat chiar în centrul oraşului Copenhaga, a devenit căutat pentru cele peste 25 de distracţii surprinzătoare pe care le cuprinde, dar şi pentru cele 400.000 de flori din grădinile sale şi fiindcă îl adăposteşte pe Damon, cel mai mare roller coaster din Danemarca, ce plimbă în fiecare sezon peste un million de persoane.

Alte „celebrităţi“ sunt Monsoon şi Spinning Top, dar şi Dragonul, un carusel de tip special cu trei mişcări simultane. Alte atracţii: Castelul Valhalla, unde copiii şi adulţii sunt pândiţi la tot pasul de aventuri prin labirinturi complicate sau de un atac al… uriaşilor din ţara nibelungilor.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ