CARE SUNT CELE MAI GHINIONISTE ZODII ÎN OCTOMBRIE

CARE SUNT CELE MAI GHINIONISTE ZODII ÎN OCTOMBRIE

1679
0
DISTRIBUIȚI

Unii nativi au noroc la bani sau în dragoste, pe când alții trebuie să facă față unor perioade mai agitate în luna octombrie 2016, când răbdarea le va fi pusă la încercare.

Taur

În luna octombrie, te vei axa mai mult pe serviciu și vei pune pe plan second familia și prietenii. Motivul? Pe la mijlocul lunii, vor avea loc câteva schimbări la locul de muncă. Majoritatea te vor afecta negativ, fapt ce duce la nemulțumiri. Totodată, nici la capitolul sănătate nu stai mai bine. Durerile de cap și supărările stomacului îți vor da de furcă.

Leu

Supărările nu te vor ocoli în această lună. La începutul lui octombrie, problemele familiale și emoționale te vor ține ocupat. Mijlocul lunii octombrie aduce schimbări nefavorabile la locul de muncă. Din cauza situației stresante în care te vei afla, relațiile de familie vor fi agitate. Cât privește situația financiară, câștigurile vor întârzia să apară. Va trebuie să pui în balanță pe ce anume să-ți cheltuiești banii, ca să-ți ajungă până la următorul salariu.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să facă față multor schimbări în această lună. Pe plan amoros, vei fi pus să iei decizii de viitor: dacă să continui relația pe care o ai deja ori dacă să-i pui capăt. Nici la muncă nu scapi de probleme. Decide ce este mai bine pentru tine, mai ales că nu se prevede nicio îmbunătățire a relațiilor cu cei de la serviciu și nici vreo creștere salarială.

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ