CARLA’S DREAMS PRETENTII DE FITE LA CONCERTE! UITE CAT CER PENTRU UN...

CARLA’S DREAMS PRETENTII DE FITE LA CONCERTE! UITE CAT CER PENTRU UN CONCERT

782
0
DISTRIBUIȚI

Colaborarea cu Delia a fost pentru trupa Carla’s Dreams punctul in care au reusit sa dea lovitura in Romania. De cand au intrat tare pe piata din Romania, trupa si-a dublat onorariul si au ajuns sa aiba pretentii de staturi internationale, spun cei de la wowbiz.ro.

carlas-dreams-videoclip-aripile

Pentru o ora de concert onorariul cerut de Carlas’ Dreams se ridica la 7000 de euro, iar in contract este trecut ca masa de protocol sa contina wisky, pahare sau servetele, sucuri si energizante.

Pe langa onorariu si protocol staful trupei cer ca la fiecare concert sa le fie pusi la dispozitie 4 bodyguarzi si doua locuri de parcare. Inceputul lui 2016 a fost unul fabulos pentru Carlas’ Dreams si din momentul in care au lansat piesa „Sub pielea mea”, tinerii din Chisinau au dat marea lovitura pe piata.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ